VÁLTÓZÁR ÁRAK

Prémium Bear-Lock váltózárak

5 év garanciával és villámgyors beszereléssel

Bear-Lock váltózár ár akció

az importőrnél most ajándék 🎁 iCar2 Vgate ELM327 OBD2 Bluetooth-os hibakód olvasóval vagy 🎁 Digitális alkoholszondával + minden Bear-Lock váltózár szerelés után, ózonos klíma és utastér tisztítást valamint a felületek fertőtlenítését kapja tőlünk ajándékba!

Bear-Lock Press & Lock stift nélküli váltózár ára

Bear-Lock "Press & Lock" stift nélküli váltózár

66 900 Ft helyett most akciósan 59800 Ft áron kapható beszereléssel együtt!


Bear-Lock stiftes váltózár ára

Bear-Lock stiftes váltózárak 

59 900 Ft helyett most 💥 akciósan 49800 Ft áron kapható beszereléssel együtt!

Bear-Lock motortérzár ára teljesen mechanikus

Bear-Lock motortérzár (teljesen mechanikus)

A motortérzár jelenleg 64900 Ft-ért kapható teljeskörű beszereléssel együtt!

🎁 Minden, általunk beszerelt Bear-Lock váltózárhoz iCar2 Vgate ELM327 OBD2 Bluetooth hibakód olvasót vagy egy Digitális alkoholszondát adunk ajándékba! 🎁


A fenti választható ajándékok mellé most még járványhelyzetre való tekintettel ózonos klíma- és utastér tisztítást valamint a belső felületek fertőtlenítését végzünk ajándékba!
A fenti árak akciós árak, és tartalmazzák a beszerelési költséget.

  1. Hívjon minket telefonon - ha járművébe váltózárat szeretne, vagy ezzel kapcsolatos kérdése van, vagy ha nem akar az írással bajlódni és közvetlenül beszélne velünk. Hívja fel az alábbi két telefonszám bármelyikét:  +36-1-274-4844 vagy +36-70-369-8685. Munkatársaink várják hívását!
  2. Írjon emailt - Ha inkább emailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a   bearlock@bearlock.hu címre várjuk levelét.
  3. Kérhet visszahívást - Ha autójába váltózárat szeretne, de nincs ideje emailt írni, és szeretné ha visszahívnánk Önt, kérjük hogy a lenti árajánlatkérésbe írja be a nevét, telefonszámát valamint azt, hogy visszahívást kér.
  4. Töltse ki az ajánlatkérőnket itt a lapon - Néhány adatra van csak szükségünk ahhoz, hogy pontos és testreszabott ajánlatot tudjunk küldeni Önnek. Több mint 2000 váltózár közül kell kiválasztanunk az Önnek megfelelőt, ezért szükségünk van néhány adatra (típus, márka, évjárat stb...) Kattintson ide: árajánlatkérés

Autójához és lakhelyéhez igazított egyedi

sebváltózár árajánlatot küldünk 24 órán belül!

Miért minket válasszon?

Cégünk az EURO-LOCK Kft. a Bear-Lock váltózárak, motortérzárak kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója. 2001 óta foglalkozunk Bear-Lock sebességváltózárak, autószéfek, motortér zárak, raktér zárak forgalmazásával és beszerelésével.

18 éve a szakmában

Idén van 18 éve, hogy elkezdtünk itthon Bear-Lock váltózárakkal, biztonságtechnikával foglalkozni. Így biztos lehet benne, hogy a következő években is megtalál minket!

100% garanciavállalás

Termékeinkre és szolgáltasainkra teljes körű garanciát vállalunk 5 éven keresztül, de utána is szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.

Több ezer elégedett ügyfél

Az elmúlt 18 évben számtalan - szó szerint több ezer - elégedett ügyfelünk volt, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni belénk és a Bear-Lock váltózárakba vetett bizalmát!

Váltózár ajánlatkérés

Mindössze pár szükséges adatot kérdezünk meg és hamarosan küldjük az Ön testreszabott árajánlatát!