BEAR-LOCK VÁLTÓZÁRAK

bemutatkozik az Euro-Lock Kft.

A Bear-Lock váltózárak és motortérzárak kizárólagos magyarországi
importőre és forgalmazója

Cégünk, az Euro-Lock Kft 2001-ben alakult. Fő tevékenységünk a kezdetektől a Bear-Lock sebességváltó-zárak, valamint autószéfek, raktér zárak, és motortér zárak forgalmazása és beszerelése. Jelenleg több hazai gépjármű importőr beszállítói vagyunk. Az általunk forgalmazott Bear-Lock autólopás-védelmi eszközök nagy népszerűségnek örvendenek az autószalonok, beszerelő műhelyek, és a jármű tulajdonosok körében is. Váltózár beszerelő műhelyeink Budaörsön, valamint Budapesten három helyen találhatóak.

A Bear-Lock váltózárak a lengyelországi Poznan mellett készülnek. A történet előzményként: a mai gyár alapítója, Zygmunt Niedźwiedź, autószerelőműhelyében járműjavítás mellett hobbiból mechanikus járművédelmi rendszerek beszerelésével, és fejlesztésével foglalkozott. Néhány év elteltével, a kedvteléséből fő tevékenység lett.

A többéves tervezési és szerelési tapasztalatnak köszönhetően a kezdetben lakathoz hasonlító váltózárak nyomán 1992-ben elkészült az első, kivehető reteszelő rúddal ellátott univerzális „stiftes” sebességváltó zár.

Ezután hamarosan megjelent az első típusspecifikus, már a jármű gyári saját csavarjaira szerelhető sebességváltó-zár. Ekkor a gyári csavarokra történő rögzítés következtében a karosszériát átfúrni már nem kellett, ezért nem léptek fel korróziós problémák, és a nagyobb biztonság mellett a beszerelés is leegyszerűsödött. A megnövekedett igények következtében szűkössé vált a kis műhely, és az ekkor már több mint tíz főt foglalkoztató vállalkozás egy üzemcsarnokban folytatta működését.

A jobb körülményeknek köszönhetően a gyári csavarozási pontokra szerelhető váltózárak a kezdeti néhány gyakoribb típuson felül egyre többféle járműhöz kínáltak biztonságos lopásvédelmet. Folyamatosan bővülő típusválaszték, és szigorú minőségi követelmények jellemezték a gyártást, és 1996-ban a Gyártó megkapta a német TÜV tanúsítványát. Azóta a gyártás az ISO:9001 szabvány követelményei szerint folyik. Még ugyanebben az esztendőben a Gyártó beszállítói szerződést kötött a VW lengyelországi importőrével, valamint belépett az első külföldi piacára Csehországban.

Az 1997-es következő esztendő is mozgalmas évnek bizonyult: az MTP-n, a Poznani Nemzetközi Vásáron megrendezett SECUREX ’97 Nemzetközi Biztonságtechnikai Vásáron a Bear-Lock sebességváltó-zár elnyerte az első helyezettnek járó arany érmet. (Ezt az eredményt megismételte az 1998, és 2004-es esztendőben is.) 1997-ben felépült az új, modern gyártócsarnok, ahol számítógépes tervezést követően korszerű gépsorokon készülnek a váltózárak. Ugyanebben az évben elkészült az első teljesen mechanikus Bear-Lock motortér zár is.

Annak köszönhetően, hogy a Gyártó hazájában, és több külföldi országban piacvezető szerepet tölt be, valamint egyre több megrendelés érkezik hozzájuk mind európai országokból, mind pedig távolibb kontinensekről is, Ausztráliából, Amerikából és Afrikából is.

Nagy lépésként 2003-ban elkészült az első kivehető „stift” nélküli ún. Bear-Lock „Press&Lock” sebességváltó-zár, amely a mai napig vezeti a gyártási statisztikákat, és az autószalonok, és beszerelő műhelyek körében is nagy népszerűségnek örvend.

A Bear-Lock „Press&Lock váltózár jelenleg közel 2000 járműtípusba szerelhető be.

Az üzem 2006-ban újabb csarnokkal bővült a megnövekedett igények kielégítése céljából. Ebben az időben a külföldi értékesítés már jócskán meghaladta a hazai értékesítést darabszámait. Kirendeltségeket nyitottak Németországban, Hollandiában és Oroszországban.

2010-ben – hiánypótlóként – termékeik között megjelent az első saját fejlesztésű Bear-Lock „SafeBox” a járművekbe szerelhető univerzális autószéf, melyben laptopot, pénzt stb. tudunk a járműben biztonságosan tárolni.

Ugyanekkor a Gyártó bevezette az 5 éves jótállást a váltózárra, és az általa gyártott összes termékre. 2011-ben megjelentek a piacon az első típusspecifikus Bear-Lock „CargoLock” kishaszonjármű raktérzárak, valamint a gyári csavarozott pontokra szerelhető Bear-Lock „SafeBox” autószéfek. A Bear-Lock minőségi lopásvédelmi eszközei jelenleg négy kontinens 23 országában elérhetőek.

Minősítések és díjak

Megoldásaink számtalan díjat nyertek az elmúlt években, a kiemelkedő eredményeket továbbá a megszerzett minősítések is tanúsítják

  1. Hívjon minket telefonon - ha járművébe váltózárat szeretne, vagy ezzel kapcsolatos kérdése van, vagy ha nem akar az írással bajlódni és közvetlenül beszélne velünk. Hívja fel az alábbi két telefonszám bármelyikét:  +36-1-274-4844 vagy +36-70-369-8685. Munkatársaink várják hívását!
  2. Írjon emailt - Ha inkább emailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a   bearlock@bearlock.hu címre várjuk levelét.
  3. Kérhet visszahívást - Ha autójába váltózárat szeretne, de nincs ideje emailt írni, és szeretné ha visszahívnánk Önt, kérjük hogy a lenti árajánlatkérésbe írja be a nevét, telefonszámát valamint azt, hogy visszahívást kér.
  4. Töltse ki az ajánlatkérőnket itt a lapon - Néhány adatra van csak szükségünk ahhoz, hogy pontos és testreszabott ajánlatot tudjunk küldeni Önnek. Több mint 2000 váltózár közül kell kiválasztanunk az Önnek megfelelőt, ezért szükségünk van néhány adatra (típus, márka, évjárat stb...) Kattintson ide: árajánlatkérés

Intsen be az autótolvajoknak, védje meg autóját!

Egyedi árajánlatot küldünk 24 órán belül!

Teljes név: EURO-LOCK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: EURO-LOCK Kft.

Adószám:  12728363243
Cégjegyzékszám: 01 09 700576
Alapítás dátuma: 2001.10.11

Ország: Magyarország
Település: Budapest
Székhely címe: 1126 Budapest, Hollósy Simon u. 24. 2.em. 4.

Irodánk címe: 1119 Budapest, Ormay Norbert u. 20.
Telefonszám: +36-70-369-8685
Mobil: +36-1-274-4844
Email: bearlock@bearlock.hu

Telefonszám: +36-70-369-8685
Mobil: +36-1-274-4844
Email: bearlock@bearlock.hu

Illetve a lapunkon található ajánlatkérés -en keresztül is bármikor küldhet számunkra üzenetet.

Váltózár ajánlatkérés

Mindössze pár szükséges adatot kérdezünk meg és hamarosan küldjük az Ön testreszabott árajánlatát!