E-JoyLock váltózár

elektronikus váltózár

Telefonnal vagy akár transzponderrel vezérelhető - extra biztonságos - kényelmes

KÉREM AZ AKCIÓS AJÁNLATOT

E-JoyLock - Újdonság a lopásvédelmi piacon!

Modern, mobiltelefonnal vagy bluetooth transzponderrel vezérelt elektronikus sebességváltó zár!

Lopás elleni biztonság, korszerűség, és az ügyfelek kényelme – évek óta a Bear-Lock legnagyobb kihívásai.

Ezért az Ön elvárásainak való megfelelés érdekében egy teljesen új, forradalmi lopásgátlót terveztünk, és vezettünk be a piacra! Ez egy okostelefonos applikáció ( Letöltés Androidra ) vagy bluetooth transzponder által vezérelt elektronikus sebességváltó zár: az E-JOYLOCK.

Az elmúlt évek technológiai fejlődése és az elektronikus vezérlésű sebességváltókarral rendelkező autók piacra kerülése újabb lépés a jövőbe. Mi sem lassítunk, és vállaltuk a kihívást. Ennek eredményeként egy teljesen új biztonságot kínálunk Önnek.

Az E-JOYLOCK egy modern járműlopásvédelmi eszköz, korszerű elektronikus vezérlésű sebességváltó karral rendelkező autók számára. 

Mi az E-JOYLOCK?

Az E-JOYLOCK egy innovatív lopásgátló, amelyet a legújabb automata váltós modellekhez terveztek, azokhoz, amelyek a „shift-by-wire” technológián alapuló joystick, vagy forgatható váltóvezérlő gombbal rendelkeznek. váltó-vezetékes technológiával.

A sebességváltó lezárása elektronikusan, mobiltelefonos applikáción keresztül, vagy bluetooth transzponder segítségével történik.

A sebességváltó még a jármű motorjának esetleges sikeres beindítása esetén is zárt helyzetben marad. A sebességváltó kizárólag a tulajdonos, vagy megbízottja telefonjához, vagy a dedikált bluetooth transzponderrel való párosítása esetén lesz ismét működőképes (verziótól függően).

E-Joylock autóvédelem

Ha nagyra értékeli a kényelmet és a biztonságot, a JOYLOCK elektronikus sebességváltó-zár a tökéletes megoldás az Ön számára!

Az E-JoyLock beszerelése autóvillamossági szakember által történik beszerelési pontokon, a képviseletnél vagy márkaszervízben. A beszerelés nincs hatással a jármű működésére, elektromos vagy szerkezeti egységeire. Nem kell vágni, forrasztani, bontani semmit a kocsiban, a gyári csatlakozókon keresztül történik a beépítés.

Kérdése van? Hívja munkatársunkat és kérdezzen telefonon!

Miért e-JOYLOCK váltózár?

1.) Mert tökéletes védelmet ad az olyan belső égésű, hybrid, és tisztán elektromos autók számára, amelyek „shift-by-wire” technológián alapuló joystick, vagy forgatható váltóvezérlő gombbal rendelkeznek

2.) Mert hatásosan védi a járművet a motor engedély nélküli sikeres beindítása esetén is

3.) Mert az E-JOYLOCK használata kényelmes, mobiltelefonos alkalmazással, vagy bluetooth transzponderrel vezérelhetjük.

4.) Mert innovatív megoldás, az első és egyetlen ilyen megoldás a piacon

5.) Mert az E-JOYLOCK járművédelmi rendszer megakadályozza a jármű jeltovábbításos módszerrel történő ellopását is.

6.) Mert beszerelése egyszeri költséggel jár

7.) Mert az E-JOYLOCK váltózár a garancia elvesztésének veszélye nélkül beépíthető

8.) Mert az E-JOYLOCK elektronikus váltózár semmilyen módon nem zavarja az autó elektronikáját

9.) Mert konfigurálása egyszeri, és egyszerű

10.) Mert a védelem automatikusan aktiválódik

Kérdése van? Hívja munkatársunkat és kérdezzen telefonon!

E-Joylock autóvédelem


E-JOYLOCK váltózár használata

(mobil alkalmazás esetén)

1.) Az E-JOYLOCK alkalmazás telepítésével és a Bluetooth engedélyezésével a zár automatikusan kinyílik, amikor a jármű gyújtását bekapcsolják.

2.) Indítsa el az autó motorját.

3.) A váltót kapcsolja sebességbe, és induljon!

4.) A sebességváltó automatikusan lezár, amikor az autó gyújtását kikapcsolják.


E-Joylock mobil applikáció letöltése

Gyakran feltett kérdések

❓ Mi az E-Joylock váltózár?

Egy olyan autó védelmi eszköz, melyet kimondottan „joystick” ("shift-by-wire" másnéven) váltókaros autókhoz fejlesztettek.. Maga az E-Joylock váltózár elektronikusan akadályozza meg azt, hogy a váltókarral a "P" -ből átrakjuk "D", "R" vagy "N" módba a váltókart. A védelmi eszköz kikapcsolása a telefonra letöltött applikáció (Android) vagy egy bluetooth-es jeladó segítségével történik kényelmesen és biztonságosan.

Hogy működik az E-Joylock váltózár?

A gyújtás elvétele után a kocsi ajtajainak bezárásakor automatikusan aktiválódik a rendszer. A kikapcsolásra 2 megoldás van:

a.) telefonra telepített mobil applikáció segítségével. A telepítés után egyszer kell csak egy 8 számjegyből álló PIN kóddal összehangolni a védelmi rendszert a telefonnal, majd ezt követően az aktiválás és deaktiválás már automatikusan történik, csak a programnak kell futnia a háttérben.

b.) A másik megoldás, hogy egy un. bluetooth transzpondert tartunk magunknál. Ebből a vásárlást és beszerelést követően 2 db-t kapunk, melyek már össze vannak hangolva a rendszerrel. Nincs más dolgunk, mint magunknál tartani a két transzponder egyiket és ha beülünk a kocsiba, automatikusan deaktiválódik a védelem és indulhatunk.

E-Joylock váltózár beszerelhető magamnak is?

A védelmi rendszer beszerelése autóvillamossági szakértelmet kíván, így azt javasoljuk, hogy ezt bízza szakemberre. Amennyiben (minket bíz meg), úgy természetesen szakértő munkatársunk fogja elvégezni a beszerelést.

E-Joylock váltózár beszerelése megváltoztat bármit a jármű viselkedésén vagy például kihatással van a garanciára?

Sem a kocsi viselkedésére, sem pedig a garanciára nincs kihatással az E-Joylock beszerelése. A jármű szerkezetén, elektromos rendszerén nem változtatunk, eredeti gyári csatlakozókon keresztül kapcsoljuk össze a védelmi rendszert a gépjármű rendszerével. A csatlakoztatás nem igényel vágást, forrasztást vagy bármiféle átalakítást.

Elfogható a bluetooth jel hogy így kapcsolják ki a váltózárat?

Telefonos applikáció használata esetén hiába fogná el bárki a jelet, az csak a kommunikációhoz kell. Ha nincs birtokában a hitelesítésnek (8 számjegyű PIN kód), akkor a jellel nem tud mit kezdeni.

Transzponder használata esetén az abba beépített mozgásérzékelő, 2 perc után alvó állapotba kerül és nem bocsát ki jelet. A mozgás közben kibocsátott jel annyira gyenge, hogy nyílt tér esetén sem érzékelhető messzebbről, mint 3 méter.

Milyen telefonokra telepíthető a mobil applikáció?

Minden IOS és Android operációs rendszerrel működő mobiltelefonon működik, ami bluetooth adatkapcsolatra képes. ( Android Mobil applikáció letöltése )

Hány telefonra telepíthető az E-Joylock applikáció?

Bármennyire, nincs mennyiség beli korlátozás. Amennyiben többen használják az autót, az ő telefonjukra is telepíteni kell az applikációt, majd egyszer, az első alkalommal a 8 számjegyű PIN kóddal hitelesíteni azt. ( Android Mobil applikáció letöltése )

Bármilyen további kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

E-JoyLock fotó galéria

Audi E-JoyLock védelem

Audi E-JoyLock váltózár mobil applikációval

E-JoyLock váltózár bluetooth transzponderrel

E-JoyLock váltózár bluetooth transzponderrel

Porsche E-JoyLock védelem (mobil app)

Porsche E-JoyLock védelem (mobil app)

Ford - E-JoyLock váltózár védelem (mobil app)

Ford - E-JoyLock váltózár védelem (mobil app)

E-JoyLock transzponderek

E-JoyLock transzponderek

E-JoyLock + transzponder

E-JoyLock + transzponder


Az E-JoyLock ára beszereléssel együtt 189 800 Ft

  1. Hívjon minket telefonon - ha járművébe E-JoyLock-t szeretne vagy ha bármilyen kérdése van vele kapcsolatban. Hívja fel az alábbi két telefonszám bármelyikét: +36-1-274-4844 vagy +36-70-369-8685. Munkatársaink várják hívását!
  2. Írjon emailt - Ha inkább emailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a bearlock@bearlock.hu címre várjuk levelét.
  3. Kérhet visszahívást - Ha autójába autószéfet / laptopszéfet szeretne, de nincs ideje emailt írni, és szeretné ha visszahívnánk Önt, kérjük hogy a lenti ára írja be a nevét, telefonszámát valamint azt, hogy visszahívást kér.

Ha kérdése van, hívjon bizalommal!

Miért minket válasszon?

Cégünk évek alatt már több száz autószéfet szerelt be különböző haszongépjárművekbe ügyfeleink nagy megelégedésére. Az autószéfek mellett Bear-Lock váltózárakat, motortér zárakat, raktár zárakat és 2020-tól E-JoyLock zárakat is forgalmazunk és szerelünk.

99% lopás elleni biztonság

Könnyen beszerelhető és esztétikus

5 év jótállás, helyszíni szerelés

E-JOYLOCK beszerelő partnerek jelentkezését a bearlock@bearlock.hu címre várjuk.

E-JoyLock ajánlatkérés

Mindössze pár szükséges adatot kérdezünk meg és hamarosan küldjük az Ön testreszabott árajánlatát!


,