AUTÓSZÉF

Bear-Lock SAFE-BOX autószéf

Biztonság - Minőség - Esztétika

KÉREM AZ AKCIÓS AJÁNLATOT

Prémium Bear-Lock autószéf

Citron Jumper - Fiat Ducato - Peugeot Boxer - Renault Master III. - Mercedes Sprinter II. FL. - Volkswagen Crafter I. - Iveco Daily VI. haszongépjárművekhez

A Bear-Lock Safe-Box autószéf egy hiánypótló és sokrétűen alkalmazható, kishaszon járművekbe szerelhető mechanikus vagyonvédelmi eszköz. Az autószéf segítségével biztonságban tudhatjuk az autóban szállított vagy bent hagyott értékeinket: készpénz, laptop, adathordozók, iratok vagy kisebb de értékes használati tárgyaink.

A Bear-Lock SafeBox autószéf különösen jól használható áru terítő vagy csomagszállító járművekben is, ahol a munka során keletkező bevételt (pl.: utánvét összege) is biztonságosan szállíthatjuk segítségével.

Műszaki paraméterek
Belső méretek: 32 x 36 x 14 cm (Fiat Ducato)
Súly: 8,2 kg (Fiat Ducato)
Kulcsok száma: 3 db + kódkártya

Bear-Lock prémium autószéf

Bear-Lock Safe-Box autószéf

hiánypótló és sokrétűen alkalmazható biztonsági termék

Prémium Bear-Lock autószéf 5 év garanciával

Bear-Lock Safe-Box autószéf

ideális megoldás, ha értékeinket a kocsiban kell hagyunk (készpénz, notebook, iratok stb ...)

Bear-Lock Safe Box autószéf

Bear-Lock Safe-Box autószéf

Tökéletes döntés áruszállító, áruterítő gépjárművekhez

Autószéf - megéri beszereltetni?

Természetesen igen, hiszen az autófeltörések jelentősebb része nem azzal a céllal történik, hogy magát a gépjárművet tulajdonítsák el. Legtöbbször alkalom szüli a tolvajt, az ülésen marad valami értéktárgy vagy például navigációs eszköz, egy táska vagy akár (legálisan tartott) lőfegyver, számlák, iratok, szerződések, laptop/notebook (és az azon lévő adatok értékéről már ne is beszéljünk), videókamera, telefon stb … és az arra járó akár alkalmi tolvaj egy pillanat alatt beüti az ablakot és már fut is a megszerzett értékeinkkel.

Persze szokták mondani, hogy “vidd magaddal és ne hagyd a kocsiban” ha valami fontos ami alapvetően jó tanács és mi is egyetértünk vele. De az élet hozhat olyan szitut, amikor egyszerűbb a kocsiban hagyni (vagy tényleg nincs lehetőségünk mindig, minden egyes megállásnál felcuccolnunk és vinnünk magunkkal mindent) az értéktárgyakat. Ilyenkor bizony nagyon nagyon jól jön, ha van a kocsiban egy nem szem előtt lévő autószéf (hívják még egyébként gépjármű iratszéfnek is laptopszéfnek is, ki mire szeretné használni) jól rögzítetten!

Most egyébként is olyan időszakot élünk a vírusjárvány miatt, hogy rengetegen veszítik el a munkájukat, kerülnek nehéz helyzetbe. Az életszínvonal rohamosan fog esni, biztosan meg fog nőni a bűnözés is és nőni fog az gépjárműfeltörések száma is.

Ha nem élte még át, hogy milyen érzés a kocsijához közeledve meglátni a szilánkokat, mikor belehasít a gondolat az agyunkba: Úristen, mit is hagytam a kocsiban? Mit vittek el? - Érezte már azt a tehetetlen dühöt, hogy kirabolták, hogy valaki egy pillanat alatt okozott Önnek akár több százezrest kárt?

Reméljük hogy nem volt még ilyenben része és nem is lesz! De hiba lenne mindezt a vakszerencsére bízni. Gondolja át, hogy esetenként mit és milyen értékben hagyott már a kocsiban és vajon mekkora kára származna abból, ha holnap feltörnék az autóját és vinnék amit érnek.

Ha biztosra akar menni, akkor bízzon meg minket és járművébe profi, biztonságos autószéfet szerelünk be úgy, hogy az esztétikusan néz ki és a jármű garanciáját sem veszíti el. A szerelés szakszerűen történik, a gépjárműben semmiféle kár nem keletkezik és nem fogunk semmit fúrni vagy faragni rajta.

Az autószéfekkel kapcsolatos bővebb információkért hívjon minket telefonon!


Bear-Lock autószéf méretek és adatok

autószéf méretek és adatok táblázata

Az autószéf ára beszereléssel együtt 118 800 Ft

  1. Hívjon minket telefonon - ha járművébe autószéfet szeretne, vagy ezzel kapcsolatos kérdése van, vagy ha nem akar az írással bajlódni és közvetlenül beszélne velünk. Hívja fel az alábbi két telefonszám bármelyikét: +36-1-274-4844 vagy +36-70-369-8685. Munkatársaink várják hívását!
  2. Írjon emailt - Ha inkább emailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a bearlock@bearlock.hu címre várjuk levelét.
  3. Kérhet visszahívást - Ha autójába autószéfet / laptopszéfet szeretne, de nincs ideje emailt írni, és szeretné ha visszahívnánk Önt, kérjük hogy a lenti árajánlatkérésbe írja be a nevét, telefonszámát valamint azt, hogy visszahívást kér.

Kérdése van? Hívjon most!

Miért minket válasszon?

Cégünk évek alatt már több száz autószéfet szerelt be különböző haszongépjárművekbe ügyfeleink nagy megelégedésére. Az autószéfek mellett Bear-Lock váltózárakat, motortér zárakat, raktár zárakat is forgalmazunk és szerelünk.

99% lopás elleni biztonság

Könnyen beszerelhető és esztétikus

5 év jótállás, helyszíni szerelés

Autószéf ajánlatkérés

Mindössze pár szükséges adatot kérdezünk meg és hamarosan küldjük az Ön testreszabott árajánlatát!