Általános szerződési feltételek

ingyen letölthető szerződésminták több nyelven (PDF)

Kétnyelvű magyar, lengyel, angol és német autó adásvételi szerződés minták

A weboldalunkról letölthető magyar nyelvű gépjármű adás-vételi szerződésünkkel azon látogatóinknak kívánunk segítséget nyújtani, akik éppen most vagy akár a közeljövőbenautót, motort, kishaszonjárművet, haszonjárművet) szándékoznak vásárolni, vagy járművüket eladni szeretnék. 

2010. júliusától a gépjármű adásvételi szerződés csak bizonyító erejű magánokirat lehet. Ennek megfelelően a letölthető adásvételi szerződés mintán szerepel, és kötelező kitölteni a szerződésben feltüntetett gépjármű adatait (gyártmány, típus, műszaki adatok stb.), az eladó és a vevő adatait, valamint a két tanú adatait és aláírását, és a pontos a dátumot. 2019. évben érvényes gépjármű adásvételi szerződést valós és érvényes adatokkal kitölteni - majd az okmányirodának benyújtani további intézkedésre – ebben az esetben a gépjármű tulajdonjogának átírására.

A letölthető kétnyelvű gépjármű adásvételi szerződéseink pedig azon látogatóinknak lesznek hasznosak, akik külföldről magán importban szeretnének járművet vásárolni, vagy akik eladó járművükre külföldön találtak vevőt. A kétnyelvű autó adás-vételi szerződés némileg eltér az itthon szokásostól, mert kialakításával jobban követi a külföldön szokásos gyakorlatot. A kétnyelvű adásvételi szerződéseink letölthetők magyar-angol; magyar-német; magyar-lengyel; valamint német-angol formátumban.

A weboldalunkat hamarosan bővítjük néhány, a gépjármű eladásakor, vagy vásárláskor hasznos jótanáccsal, és információval, gépjármű ellopás elleni védelmét is (például váltózár és autószéf beszereltetése, joystick váltózár alkalmazása.)

Oldalunkról letölthetőek az alábbi gépjármű adásvételi szerződés minták:

Magyar nyelvű gépjármű adás-vételi szerződés
Magyar - Angol kétnyelvű gépjármű adásvételi szerződés
Magyar - Német kétnyelvű gépjármű adásvételi szerződés
Magyar - Lengyel kétnyelvű gépjármű adásvételi szerződés
Angol - Német kétnyelvű gépjármű adásvételi szerződés

Magyar nyelvű szerződés

magyar nyelvű autó adásvételi szerződés minta PDF formátumban letölthető ingyen:
PDF letöltés (146 KB)

Magyar - Angol kétnyelvű szerződés

magyar és angol nyelven is megírt 2 nyelvű autó szerződés PDF formátumban letölthető ingyen: PDF letöltés (103 KB)

Magyar - Német kétnyelvű szerződés

Letölthető 2 nyelvű, magyarul és németül is megírt autó/gépjármű adás vételi szerződés letölthető ingyen: PDF letöltés (107 KB)

Magyar - Lengyel kétnyelvű szerződés

magyar és lengyel - 2 nyelvű gépjármű adásvételi szerződés minta PDF formátumban letölthető ingyen:
PDF letöltés (105 KB)

Angol - Német kétnyelvű szerződés

angolul és németül megírt 2 nyelvű gépjármű szerződés letölthető ingyenesen ide kattintva: PDF szerződés (106 KB)

Éppen autót vásárolna? Ne feledkezzen meg a védelméről!

Egyedi árajánlatot küldünk 24 órán belül!

  1. Hívjon minket telefonon - ha járművébe váltózárat szeretne, vagy ezzel kapcsolatos kérdése van, vagy ha nem akar az írással bajlódni és közvetlenül beszélne velünk. Hívja fel az alábbi két telefonszám bármelyikét:  +36-1-274-4844 vagy +36-70-369-8685. Munkatársaink várják hívását!
  2. Írjon emailt - Ha inkább emailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a   bearlock@bearlock.hu címre várjuk levelét.
  3. Kérhet visszahívást - Ha autójába váltózárat szeretne, de nincs ideje emailt írni, és szeretné ha visszahívnánk Önt, kérjük hogy a lenti árajánlatkérésbe írja be a nevét, telefonszámát valamint azt, hogy visszahívást kér.
  4. Töltse ki az ajánlatkérőnket itt a lapon - Néhány adatra van csak szükségünk ahhoz, hogy pontos és testreszabott ajánlatot tudjunk küldeni Önnek. Több mint 2000 váltózár közül kell kiválasztanunk az Önnek megfelelőt, ezért szükségünk van néhány adatra (típus, márka, évjárat stb...) Kattintson ide: árajánlatkérés

Váltózár ajánlatkérés

Mindössze pár szükséges adatot kérdezünk meg és hamarosan küldjük az Ön testreszabott árajánlatát!